Roald van Bogaert

HOME CONSULTING

CONTACTEER ONS

OVER ONS

Het eerste contact met de wereld van het bouwen en verbouwen, legde zaakvoerder Roald van Bogaert toen hij aan de slag ging bij een verwarmingsfirma.

Hij nam het berekenen van warmteverlies voor zijn rekening en bepaalde het vermogen van radiatoren en branders. Verder deed hij de eerste start-ups, depanneerde hij grotere installaties zoals gecombineerde systemen van radiatoren, vloerverwarming, zwembaden, boilers, …

 Later ontwikkelde hij een automatisch systeem met voorrangsregelingen voor deze gecombineerde systemen. 

In 2000 kocht Roald een huis in Antwerpen dat hij volledig stripte en zelf renoveerde: van de bezettingswerken tot het lassen en plaatsen van de metalen trap, de badkamer, de keuken, de vloeren, elektriciteit en verwarming, … Geen klus bleek te complex of te zwaar voor deze geoefende vakman. 

In 2002 richtte Roald van Bogaert uiteindelijk Cotech ltd op en begon hij met meet- en regeldiensten in de energie- en chemiesector. Tot op vandaag neemt hij voornamelijk keuringen van elektriciteit, machines en van industriĆ«le installaties voor zijn rekening. 

Nadien stak hij de handen uit de mouwen bij een project van zijn nonkel. Samen bouwden ze een blok met 6 appartementen, en wederom voerden ze alle werken zelf uit. 

Als getrainde verbouwer intussen, begon hij, in 2009,aan een nieuwbouwproject om zo alle nieuwe technologieĆ«n te kunnen installeren en testen: degelijke isolatie (min. 10 cm.), ventilatie type D, warmtepomp met vloerverwarming, zonnepanelen, een off-grid batterijsysteem, domotica, … 

Intussen stond Roald talloze mensen bij met deskundig advies wat betreft hun bouwwerken. De voorbije jaren voegde hij nog een aantal totaalrenovaties toe aan zijn lijstje van realisaties. Kortom: de wereld van het bouwen en verbouwen heeft geen geheimen meer voor vakman Roald van Bogaert! 

Contact

Home Consulting is actief in de provincies Antwerpen en Limburg. Zowel toekomstige kopersverkopers als immomakelaars kunnen een beroep doen op ons. Neem contact op voor meer informatie of om een dienst aan te vragen.